Even voorstellen...

Ron Poppes

Ik ben Ron Poppes, vader van Suze (groep 4) en Bjorn (groep 2) en getrouwd met Helen. Ik ben werkzaam voor Justitie voor de afd. Dienst Justiele Inrichtingen. Mijn werkzaamheden zijn altijd in de richting van beveiliging geweest zowel uitvoerend als commercieel. In het dagelijkse werk ben ik pragmatisch/oplossend bezig.

Mijn opvoeding bestond uit een “warm nest” waarin o.a. geleerd werd om beslissingen te nemen op gegronde rationele beskuiten en vooruit blijven kijken (het glas is dus altijd half vol).

Via omzwervingen van Zwolle naar Den Haag en via Gouda naar Leusden heb ik samen met Helen een leuke woning en een goede school voor onze kinderen gevonden. De taak als voorzitter van OR heb ik eerst tijdelijk op mij genomen maar naar enige tijd met alle dames van de OR te mogen samenwerken. Aangezien ik nu in de OR zit voel ik mij meer betrokken bij de school.

Maureen Goudriaan

Ik ben Maureen Goudriaan, moeder van Sam (groep 7), Carlijn (groep 1) en Lars (2 jaar). Ik ben getrouwd met Laurens.

Ik werk 3 dagen per week op de communicatieafdeling van het bedrijf dat een belangrijke rol speelt bij invoering van de OV-chipkaart. Deze kaart vervangt de strippenkaart en huidige treinkaartjes en abonnementen op korte termijn.

Dit wordt mijn vierde jaar bij de ouderraad. Ik vind het leuk en belangrijk om bij activiteiten op school betrokken te zijn, ook al is dat soms schipperen met mijn werk en ons gezin. Als Brabantse met veel leuke herinneringen aan de keren dat ik zelf carnaval gevierd heb, ga ik dit jaar weer helpen met de organisatie daarvan op school. Daarnaast ben ik de secretaris van de ouderraad.

Sandra Rous

Mijn naam is Sandra Rous, moeder van Jesper (groep 6), Lucas (groep 5) en Levi (groep 2) en getrouwd met Martin. Ik werk 24 uur per week op een financiële administratie. Ik zit voor het zesde jaar in de OR en ben voor het 2e jaar penningmeester. Omdat ik ook graag betrokken blijf d.m.v. activiteiten, zal ik mij dit schooljaar bezighouden met de activiteiten Kerst en schoolreis en ga ik proberen de oud papier actie (OPA) meer onder de aandacht te krijgen. Samen met de groep OR leden en, niet te vergeten, de hulp van vele enthousiaste ouders en het schoolteam gaan we er weer een fijn en gezellig schooljaar van maken. Tot ziens op De Rossenberg.

Yvon Timmerman

Het nieuwe school jaar met wederom vele leuke activiteiten van de OR, dit jaar help ik met de volgende activiteiten het Sinterklaasfeest, catering avondvierdaagse en help ik Marja met de raamschilderingen.
In het dagelijks leven ben ik steun en toeverlaat van Maarten en Marit en voer ik achter de schermen allerlei werkzaamheden uit voor ons schildersbedrijf Herderschilderwerken. Marit zit nu in groep 6 bij meester Han. Samen met het enthousiaste en gezellige OR team en natuurlijk met hulp van alle ouders. Hopen we weer op een gezellig schooljaar op de Rossenberg.

Helen Poppes

Ik ben Helen Poppes, getrouwd met Ron, moeder van Suze (groep 4) en Bjorn (groep 2). Sinds april 2010 zet ik mij in voor de OR (ouderraad). Ik houdt mij dit jaar bezig met actie Schoenmaatjes, Kerst, Pasen, Schoolfotograag en OPA inzameling (OudPApier). Tevens ben ik op donderdag overblijfmoeder in groep 2. Ik vind het erg leuk om mij in te zetten en hierdoor betrokken te zijn bij de dagelijkse gang en speciale momenten op de school van mijn kinderen. Daarnaast werk ik als secretaresse bij het Ronald McDonald Kinderfonds en als gastvrouw bij Joop van den Ende theaterarrangementen.

Heleen van Mierlo

Ik ben Heleen van Mierlo, moeder van Joost (groep 4), Koen (groep 3) en Fleur (3 jaar). Vanaf september 2008 wonen wij op de Bottelroos in Leusden. De jongens gaan met veel plezier naar De Rossenberg. Ik werk 2 dagen per week als logopedist op de Professor Groenschool, een school voor slechthorende kinderen en kinderen met ernstige spraak- en taalmoeilijkheden in Amersfoort. Naast mijn leuke en uitdagende werk op deze school vind ik het ook erg leuk om betrokken te zijn bij de organisatie van activiteiten op “de school van Joost en Koen”. Dit wordt mijn tweede jaar in de OR en ik zal dit schooljaar helpen met de organisatie van carnaval en het schoolreisje. Ik heb er weer veel zin in! Groetjes en tot ziens op school!

Floor Maas

Ik ben Floor Maas, moeder van Christiaan (groep 6), Nina (groep 3) en Daniël (groep 1). Ik vind het erg leuk om betrokken te zijn bij de dingen die de kinderen op school meemaken. Het verrast me elke keer dat de OR met zo’n klein budget toch bij elke activiteit er weer wat leuks voor iedereen van weet te maken.

Dit jaar zit ik voor het eerst in de OR en ga me bezighouden met de kinderboekenweek en kerst.

Marieke de Weijer

Marieke de Weijer is mijn naam, 32 jaar, vriendin van Matt, en moeder van Sophie uit groep 2 en van Maël, die vanaf maart naar school mag.Ik werk in Amersfoort als Sociaal Werker met kinderen en meiden vanaf 12 jaar. In dit werk ondersteun ik de kinderen en meiden om zichzelf te ontplooien, te ontwikkelen en om mee te doen in de samenleving. Dit doe ik door bijvoorbeeld samen met de inderen activiteiten te organiseren waarbij verschillende groepen uit de wijk met elkaar verbonden raken.

In mijn werk hou ik me dus veel bezig met de organisatie van activiteiten, dus waarom zou ik dat niet op de school van mijn dochter doen!? Het is het eerste jaar voor mij in de OR, en met veel plezier hou ik me dit jaar bezig met de kinderboekenweek, Sinterklaas en omdat ik volgend jaar wil meelopen met de vierdaagse van Nijmegen, help ik ook bij de avondvierdaagse.