Groep 7/8

Juf Ineke

Groep 7/8

Juf Ineke is er maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op de dinsdag is juf Ingrid er.

We gaan dit jaar weer meedoen aan de Snuffeldag, ook worden er weer wilgen geknot onder leiding van de Schoolsteeg en natuurlijk is er de Cito-eindtoets.

Voor groep 8 staat dit jaar deels ook in het teken van het oriënteren op de toekomst en tegelijkertijd afscheid nemen.

In groep 8 merken veel kinderen al meteen dat er een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid van de kinderen. Stap voor stap gaan we een groot deel van het werk dat we moeten doen zelf plannen en daarna uitvoeren.

Voor de achtste groepers is ook een jaar dat gevoelsmatig zó voorbij is. In november is er al een voorlopig advies van de leerkracht. Vanaf januari moet er al gezocht worden naar een nieuwe school. En in februari wordt de Cito-toets gemaakt. Al met al moet voor 1 april de schoolkeuze bekend zijn.

Daarna gaan we nog op kamp en natuurlijk zorgen we voor een spetterende afscheidsmusical.

Kortom we gaan er samen een heel gezellig jaar van maken. Regelmatig zullen we u daar stukjes van laten zien op deze website.