Welkom in groep 4/5

In groep 4/5 zitten 24 kinderen. Wij kunnen goed met iedereen spelen en samenwerken.  Juf Ingrid gaat met de kinderen van de groep op woensdag aan de slag.

In groep 5 krijgen we voor het eerst Engels, aardrijkskunde en geschiedenis.

We gaan in groep 4/5 ook aan de slag met zelfstandig werken, weektaken, spreekbeurten, doccen (werken met informatieboekjes), verschillende projecten, samenwerken en nog veel meer!! Het lijkt heel veel maar we bouwen het rustig op.

Rekenen, taal, spelling, Trefwoord, begrijpend lezen, technisch lezen, schrijven, verkeer, gym, muziek, handvaardigheid en tekenen staan natuurlijk ook allemaal op het rooster. Ook kijken we als het mogelijk is naar de uitzendingen van School-tv en Klokhuis. We hebben de hele week dus genoeg te doen!

We gaan er met z’n allen voor zorgen dat het een leuk en gezellig schooljaar gaat worden. Natuurlijk moet er ook hard gewerkt worden, maar dat vinden wij niet erg! Onze missie voor dit jaar is: Samen maken we er een Topjaar van.