Juf Marlies werkt maandag, donderdag en vrijdag met groep 4/5

Juf Marieke werkt op de dinsdag en woensdag met groep 4/5

Welkom in groep 4/5

In groep 4/5 zitten 25 kinderen. Wij kunnen goed met iedereen spelen en samenwerken.

In groep 5 krijgen we voor het eerst Engels, aardrijkskunde en geschiedenis.

We gaan in groep 4/5 ook aan de slag met zelfstandig werken, weektaken, spreekbeurten, doccen (werken met informatieboekjes), verschillende projecten, samenwerken en nog veel meer!! Het lijkt heel veel maar we bouwen het rustig op.

Rekenen, taal, spelling, Trefwoord, begrijpend lezen, technisch lezen, schrijven, verkeer, gym, muziek, handvaardigheid en tekenen staan natuurlijk ook allemaal op het rooster. Ook kijken we als het mogelijk is naar de uitzendingen van School-tv en Klokhuis. We hebben de hele week dus genoeg te doen!

We gaan er met z’n allen voor zorgen dat het een leuk en gezellig schooljaar gaat worden. Natuurlijk moet er ook hard gewerkt worden, maar dat vinden wij niet erg!